Automatic Translator

.  

Hier vindt u, centraal, vele bedrijven die de naam centrale dragen en de voordelen van beneficiar samenwerken dagelijks ondervinden.

 

Een Centraalpunt voor samenwerking, samengevat in de Centralegids.

 

CentraalPunt is de verzamelnaam van een groot aantal onderdelen waaronder een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Deze groep bestaat uit vele aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services; van de o zo gemakkelijke strijkservice tot  geavanceerde netwerk- en  ICT-toepassingen.

 

Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Men vult elkaar aan en CentraalPunt kan zo meer interessante opties aanbieden dan menig andere bedrijvengroep. Ook onze korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Dan spreken wij nog niet eens over de zeer aantrekkelijke prijstechnische kant.

 

De link "de Centrales" toont u de huidige partners binnen dit kader. Bijna elke maand worden er nieuwe Centrales opgezet, zodat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan. Alles onder een noemer, alles met dezelfde uitstekende service en kwaliteit, en altijd tegen een  concurrerende prijs. Kijk, dat is nu een CentraalPunt van samenwerkende bedrijven!


CentraalPunt bedrijvengroep is een initiatief van Starterscentrale

 

Online nu

We hebben 2 gasten online

Login